Back
hibridne mini aktivnosti
8 децембра, 2022

Šta su hibridne mini aktivnosti i kako su postale naš omiljeni benefit

Share:

Ako pratiš Hybrid IT sigurno znaš koliko se brzo širimo, a sa širenjem dolaze i novi izazovi. Na primer, kako izabrati teambuilding koji će svima biti “their cup of tea”. Nije jednostavno iz mesec u mesec izmišljati aktivnosti koje svima odgovaraju, pa smo otišli korak dalje. 😅

Pored redovnih teambuildinga koji se organizuju za sve zaposlene, naš najnoviji benefit podrazumeva personalizovan mini teambuilding svakog meseca (i ne, nije obavezan!). Pogledaj o čemu se radi! 👇

Hybridne mini aktivnosti, what?

Hybridne mini aktivnosti su zapravo naš način da personalizujemo teambuilding i omogućimo svakoj osobi da se zabavi sa kolegama koje imaju slična interesovanja. Budžet je 30€ mesečno po osobi, a aktivnosti su neograničene! 

Pitaš se,  kako ovo funkcioniše? 

Dovoljno je da svakog meseca pronađeš aktivnost koja ti se čini zabavnom i da pitaš ko je “za”, i organizuješ se sa kolegama da tu aktivnost i ispunite!

Pošto ti se budžet obnavlja, svakog meseca možeš probati nešto novo.  Pored toga što su hybridne mini aktivnosti izvor motivacije i zadovoljstva, one omogućavaju da iskuliraš na način koji ti najviše odgovara i da provedeš kvalitetno vreme sa kolegama van posla. 

Od paintball-a, escape room-a, neobaveznog gledanja filmova u kancu uz klopu, pa sve do i koncerta Željka Samardžića, mogli bismo u nedogled da ti pričamo o hybridnim mini aktivnostima kojima su kolege pribegavale. 

Ali slika govori više od 1000 reči, pa smo odlučili da ti pokažemo kako to zapravo izgleda! Baci pogled kako su se naše kolege provodile u novembru! 🙌

 

Mirjana, Dane, Mirko i Saša, naše kolege iz Banja Luke, očigledno vole aktivna druženja, pa je njihova izabrana aktivnost u novembru bila penjanje u klubu “Extreme”

Mini aktivnost Data ekipe u novembru je bila putovanje, pa su nam poslali sjajne fotke sa jednodnevnog izleta u Budimpeštu. 

Nataša, Raša, Zoran i Bora su izabrali rekreaciju u prirodi. Početkom prošlog meseca bili su na 10. Otvorenom prvenstvu Fruške gore u planinskom trčanju. 

Imaš li neku mini aktivnost na umu?

Ako već znaš na šta bi potrošio ovakav benefit i koju to mini aktivnost stalno sebi uskraćuješ, ne zaboravi da uvek možeš da nam se pridružiš. Obećavamo ti budžet za tvoj mini hir i sjajnu ekipu! Sve što treba da uradiš je da klikneš i prijaviš se na neku od otvorenih pozicija u Hybrid IT-u 👉https://hybrid-it.rs/positions/all-open-positions/


Share: