Back
31 августа, 2022

Kad nostalgija pokuca na vrata

Share:

Sega mega, GTA, Super Mario, Nokia 3310. To su pojmovi koji nama, koji nismo gen Z, donose osmeh na lice i neka lepa sećanja. Jer nostalgija je jedna izuzetno jaka emocija.

Ne postoji osoba na planeti koja ne vezuje određene pojmove, predmete, muziku, pa čak i događaje za najbezbrižniji period života. Verovatno se s vremena na vreme setiš Milice iz V-3, fudbala sa drugarima, prvog poljupca, pekare u kojoj se pravila najmekša slana kifla, nove epizode serije ’’Čari’’ svakog dana u 5 na Pinku.

I baš smo o tom periodu pričali sa kolegama i odlučili da napravimo kampanju u kojoj su mediori i seniori podelili kako je ovaj bezbrižan period njihovog života izgledao, šta je to što su voleli kada su bili mali i zašto su odlučili da postanu IT stručnjaci.

A kako bismo ceo ovaj period upotpunili, sklopili smo saradnju sa jednim imenom koje van ne može biti nepoznato ukoliko ste o seksu učili iz knjige ’’Seks za početnike’’ ili čitali ’’Da pukneš od smeha’’. U pitanju je naš najpoznatiji ilustrator, Dobrosav Bob Živković, koji je obeležio mnoge stvari u našem detinjstvu i adolescenciji.

Da vidiš na koji način smo pozvali Boba da nas vrati nekih 20 godina unazad, prati naše društvene mreže (Instagram i LinkedIn) u narednih nekoliko nedelja. Verujemo da će ti biti zabavno, a sigurno ćeš osetiti nostalgiju na jedan lep, nesvakidašnji, a opet Hybrid način.


Share: