Back
Codeference
3 новембра, 2022

Codeference je super prošao!

Share:

Kao što ste imali priliku da vidite na našem Instagramu, pred kraj oktobra učestvovali smo na Codeference-u! Ovaj trodnevni događaj održan je u studentskom odmaralištu Ratko Mitrović na Zlatiboru, prilikom kojeg su studenti elektrotehnike i računarstva imali priliku da se upoznaju sa IT kompanijama. Ovo je idealna prilika za studente završnih godina i za apsolvente da saznaju nešto o ponudi poslova, ali i za studente nižih godina da po prvi put dođu u dodir sa neformalnih obrazovanjem i budućim kolegama.  

Hybrid IT je rado prihvatio poziv da bude jedan od učesnika i sponzira događaja, što znači da su naše koleginice Ana i Kaća održale predavanje, konkretno na temu How We Mastered CQRS and Event Sourcing with Axon Framework, i na taj način predstavile kompaniju i tehnologije sa kojima radimo mladim programerima, od kojih verujemo da će mnogi biti i naše buduće kolege. Osim toga, ova tema je bila pun pogodak jer je tehničke prirode, a nije nešto o čemu se često priča tokom formalnog obrazovanja.

U okviru Codeference-a, 26.10. održan je i CodeFair. Zajedno sa kolegama iz drugh IT kompanijama predstavljali smo se studentima putem štanda na kojem su studenti mogli da se upoznaju sa našim predstavnicima i načinom rada, kao i da dobiju više informacija o programima prakse i juniorskim pozicijama. Osim ozbiljne priče o zaposlenju, na štandu smo imali i igru memorije! Svako ko je uspešno rešio dobio je poklončič od nas, a troje najbržih osvojilo je glavne nagrade – Udemy kurseve.

Pored svih benefita koje imamo u Hybrid IT-u, mogućnost da širimo znanje na različite načine definitivno nam je jedan od dražih. Zato se radujemo svakoj narednoj prilici da učestvujemo na ovako lepim događajima, i da širimo timove talentovanim mladim ljudima. Ako se pronalaziš u tom opisu, možeš nam poslati CV, bez obzira na to da li smo se upoznali na Zlatiboru ili ne!


Share: