Back
Valcon
26 октобра, 2022

Valcon i Typeqast u poseti Hybrid IT-u

Share:

Kao što već znate, početkom godine smo se spojili sa Typeqast-om i zajedno postali deo Valcon grupe. Krajem prošle nedelje, posetili su nas Sonja Meijerink, CEO Typeqast-a, i Geert van der Goor, predstavnik Valcon-a. Njihova poseta donela je i priče o planovima za budućnost i lepo raspoloženje, jer verujemo da se svako veliko partnerstvo temelji na prijateljskim odnosima.

Typeqast je kompanija koja se bavi razvojem vrhunskih softverskih rešenja i koja može da se pohvali kancelarijama u Hrvatskoj, Rumuniji i Srbiji (vidimo jedni druge s prozora!). Sastoji se od preko 300 stručnjaka iz različitih sfera, uključujući sve od bek-enda pa do UI/UX dizajna.

Po kvalitetu i stručnosti zaposlenih, možemo se pohvaliti da smo izjednačeni – Hybrid IT-jevci takođe su čuveni po svojoj profesionalnosti i visokim kvalitetom i kreativnošću dostavljenih rešenja. Tehnologije sa kojima radimo uključuju Javu, Spring, Scala, Python, Microsoft.NET, .NET core, Azure, RabbitMQ, Zookeeper, AWS, Google Cloud, Docker, Jenkins, AxonFramework, Kubernetes, Angular, JS, NodeJS, Vue i React.

Od januara 2023., čeka nas veliko rebrendiranje kada ćemo se i zvanično pripojiti Valcon SSE grupi, konsultantskoj firmi koju čini preko 1500 iskusnih stručnjaka iz različitih sfera. 

Valcon, osim konsultantskih usluga, svojim mnogobrojnim klijentima pruža i usluge iz sfera softverskog inženjerstva. Kao svoj cilj ističu želju da svojim klijentima pruže usluge od velike vrednosti i na taj način olakšaju svaki naredni korak. Dokaz da im je vrednost glavna motivacija leži i u samom imenu firme – Valcon je skraćenica za value consulting, što nam govori da sve odluke i usluge za prioritet imaju baš to – pružanje dodatne vrednosti.

Uvek nam je drago kad možemo da ugostimo partnere iz sveta IT-a, i osim što te posete budu produktivne, neretko se rastajemo inspirisani razmenom ideja i ojačanim odnosima. Iščekujemo novembar da ponovimo susret!


Share: