Back
prijavi
7 марта, 2022

Konteh 2022: Upoznaj Hybrid IT Solutions

Share:

Studiraš i u potrazi si za stručnom praksom ili zaposlenjem u IT sektoru? Znaš kako ono kažu? Na pravom si mestu, jer i mi tražimo tebe. 

Predstavljamo ti sjajnu priliku da upoznaš svoje poslovne mogućnosti, saznaš šta te sve čeka nakon završenih studija, kao i da primeniš stečeno znanje kroz mentorski rad na realnim projektima. Sve što treba da uradiš je da nam se pridružiš na Kontehu 2022. Pročitaj više o tome kako da se prijaviš i šta sve možeš da očekuješ. 

Šta ti spremamo za Konteh 2022?

Tokom ovogodišnjeg sajma KONTEH, koji će se održati online 16. i 17. marta, imaćeš priliku da čuješ više o Hybrid IT Solution kompaniji, da se informišeš o našem načinu rada i iz prve ruke saznaš više o stručnoj praksi koja će se realizovati u narednom periodu, ali i o mogućnostima zaposlenja. Pridruži nam se na prezentaciji (16. marta) i pored korisnih informacija i poklona, dobićeš priliku da posetiš Hybrid IT Solutions i provedeš dan sa starijim kolegama, od kojih su mnogi počeli da rade kod nas zahvaljujući Konteh sajmu i našem programu stručne prakse. 

O Kontehu

KONTEH je sajam poslovnih mogućnosti i programa stručnih praksi koji se već nekoliko godina organizuje na Faklutetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Ideja organizatora – studentske organizacije EESTEC LC Novi Sad, je da poveže kompanije sa obrazovnim institucijama i studentima kroz direktan kontakt. Tokom dva dana sajma kompanije imaju priliku da predstave svoju delatnost i mogućnosti studentima, putem neposredne komunikacije, prezentacija i promotivnog materijala. 

Sa druge strane, studenti, odnosno kandidati za stručne prakse i posao će moći da saznaju više o poslovima za koje su zainteresovani iz prve ruke, te da na licu mesta ostave poslodavcima svoj CV ili da obave intervju. Ovo je izuzetna prilika za mlade da stiču kontakte, informišu se i otvore sebi vrata sjajnih kompanija u Novom Sadu. Takođe, u svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka, za sve posetioce biće organizovani treninzi i obuke koji će im pomoći da nauče kako pravilno da napišu CV i da što uspešnije obave razgovor za posao. 

O Hybrid IT Solutions-u

Hybrid IT Solutions postoji od 2017. godine u Srbiji i Holandiji. Zahvaljujući ekspertizi, kreativnosti, odgovornosti i autentičnosti, uspeli smo da izgradimo poverenje kod naših klijenata i da se proširimo. 

Naš IT departman konstantno se unapređuje koristeći popularne tehnologije kao što su Java, Spring, Scala, Python, Microsoft.NET, .NET core, Azure, RabbitMQ, Zookeeper, AWS, Google Cloud, Docker, Jenkins, AxonFramework, Kubernetes, Angular, JS, NodeJS, Vue i React. 

Nalazimo se u centru Novog Sada, ali imamo kancelarije i u Beogradu i Banjoj Luci. Zahvaljujući fleksibilnoj kompanijskoj kulturi i primeni hybridnog modela rada, naši zaposleni mogu da biraju kada i odakle će raditi u svakom trenutku. 

Konstantno učenje i usavršavanje, motivisani i stručni timovi doprineli su da budemo prepoznati po kvalitetnim i profesionalnim uslugama, pa zajedno sa Typeqast-om, činimo vodećeg autsors IT provajdera u Evropi. Udruženih snaga postali smo deo Valcon grupe, što nam je donelo nove mogućnosti i zanimljive projekte. Pored brojnih industrija u kojima radimo, pokrenuli smo i program prakse – Hybrid Full Stack kako bismo podržali razvoj mladih kolega. 

Zauzmi mesto i pronađi praksu za sebe

Svake godine KONTEH poseti preko 5000 studenata koji tragaju za mogućnostima da razviju svoje kompetencije, povežu se sa velikim kompanijama i osiguraju napredak u svojoj karijeri. Zauzmi svoje mesto na prezentaciji Hybrid IT Solutions kompanije jer mi jedva čekamo da te upoznamo!

I da, o praksi i svim mogućnostima saznaćeš kako na Konteh-u, tako i uskoro direktno od nas.

Pa zaprati naš Instagram, LinkedIn i/ili Facebook profil. 

Vidimo se. 🤗 


Share: