Back
full stack praksa Hybrid IT Solutions
28 јула, 2021

Prijavi se na Full Stack praksu – Septembar 2021

Share:

Znaš već onaj dobro poznati osećaj u kojem misliš da ne znaš dovoljno i da tvoje veštine ne zadovoljavaju navedene kriterijume u oglasu za posao. Zato ti pružamo priliku da se prijaviš na Full Stack praksu u Hybrid IT Solutions kompaniji i upoznaš se sa celim procesom kreiranja softvera – od poručivanja do finalne isporuke.

Full Stack praksa posebno je osmišljen program koji podrazumeva da ti, kao student, radiš uz pomoć dva mentora na razvoju jednostavne aplikacije (Backend i Frontend) koristeći tehnologije, metodologije i alate koji se najčešće koriste u praksi.

Cilj nam je da na ovoj praksi stekneš utisak kako u stvarnosti izgleda proces razvoja softvera i iskoristiš priliku da se što bolje pripremiš za stvarni proces razvoja istog, ali i za budući posao i sve ono što te čeka.

Koja je prednost Full Stack prakse?

  • Kao najveću izdvajamo dobijanje Hybrid stipendije i posla u našoj kompaniji, jer od dvanaest prethodnih praktikanata, sedmoro je dobilo posao kod nas, a dvoje stipendiju da nastave da se usavršavaju.
  • Traje PET NEDELJA, što je sasvim dovoljno da stvarno nešto naučiš, a da te proces prakse ne remeti i u ostalim obavezama. Prve tri nedelje radiš backend i dve nedelje frontend.
  • Dobijaš posvećene i iskusne mentore koji će te pripremiti za posao, potkrepiti svim neophodnim teoretskim i praktičnim informacijama, ali će sa tobom podeliti i sve one best practices savete koji će ti sačuvati vreme.
  • Radiš simulaciju na realnom projektu uz korišćenje agilnih metodologija što će ti omogućiti da nadogradiš i unaprediš svo znanje koje imaš stečeno na fakultetu.
  • A kako bismo ti pružili kompletan Hybrid ugođaj, praksu radiš na Mac računaru.

Ko sve može da se prijavi na praksu?

Ukoliko si student završnih godina (3-4. i master) programerskog smera na FTN-u ili PMF-u ne razmišljaj, ti u potpunosti odgovaraš našim kriterijumima.
A za ostale… Ne očajavaj – znaš kako kažu – vredi pokušati. Idealan kandidat je zapravo ona osoba koja zna nešto o navedenim tehnologijama u nastavku, jer će se one koristiti tokom prakse:

  • Backend: Git, Maven Spring Core, Spring WebMVC, Spring Data JPA, Spring Boot, Hibernate, MySql. Potrebno je osnovno znanje većine navedenih tehnologija da možeš da pratiš i razumeš mentore bez ikakvih problema.
  • Frontend: Core ES6, osnovno znanje Angular-a, HTML5, CSS i SCSS, osnovno znanje Git-a. Izrada aplikacije radi se uz korišćenje svega navedenog, kao nadogradnja na prve tri nedelje prakse iz BE.

Kako da se prijavim?

Sve što treba da uradiš je da svoj CV pošalješ, najkasnije, do 6. septembra na mail praksa@hybrid-it.rs . Onda čekaš da te mi kontaktiramo, prođeš inicijalni intervju i već od 13. septembra kreneš na Full Stack praksu.

Praksa traje ukupno pet nedelja (tri nedelje backend + dve nedelje frontend) i, ukoliko se pokažeš, mi ćemo te rado zaposliti i pružiti priliku da nastaviš da se usavršavaš. Zaprati naše društvene mreže (Instagram, LinkedIn, Facebook) jer ćemo u narednom periodu deliti iskustva članova tima koji su prošli praksu i ostali kod nas da rade.

A pošto te i dalje drži ona misao „Traže da im pošaljem CV, ali ja ni ne znam šta da napišem u njega…“, baci pogled na blog Kako napisati CV za praksu – vredeće, veruj nam.

Da sumiramo

Poslednji rok za prijavu na praksu je 6. septembar;
Svoj CV šalješ na praksa@hybrid-it.rs;
Praksa počinje 13. septembra i tri nedelje učiš backend i dve nedelje frontend; Ukoliko se pokažeš, biće nam zadovoljstvo da se pridružiš našem timu.
Za sva ostala pitanja tu smo – piši nam.


Nešto više o nama

Hybrid IT Solutions je srpsko-holandska softverska kompanija osnovana 2017. godine. U razvojnom centru u Novom Sadu rade vrhunski programeri koji su svoje iskustvo sticali na različitim projektima i industrijama i znaju koliko je dobar mentor važan.

Naša kompanijska kultura insistira na potpuno neformalnim odnosima uz ravnu organizacionu strukturu, gde otvorena komunikacija i transparentnost drže čvrsto na okupu kolege koje su uvek tu jedni za druge.

Ukoliko imaš bilo kakva pitanja ili problem da u potpunosti primeniš naučeno, samostalno ili na fakultetu, slobodno nas kontaktiraj ili poseti u našim kancelarijama na Bulevaru Mihajla Pupina br.1, III sprat.

Mi smo oni koji uvek nađu vremena da ti pomognu.

O Hybrid-u saznaj više na sajtu www.hybrid-it.rs


Share: