Back
hibridni kviz
3 октобра, 2022

Student, spreman za novu rundu? – Hibridni kviz vol. 2

Share:

Bilo da si bio na prošlom Hibridnom kvizu i čuo koliko smo se sjajno proveli ili nemaš pojma šta je Hibridni kviz, nego si slučajno naleteo na vest koja ti se učinila zanimljivom – dobro nam došao!

Hibridni kviz – šta, gde, kad?

Odmah da ti kažemo, nije u pitanju nikakvo testiranje. Znamo da ti je dosta ispita. Hibridni kviz je druženje nalik pub kvizu koju organizujemo za studente završnih godina osnovnih studija ili mastera sa ciljem da se upoznamo i zabavimo sa mladim budućim kolegama. 

Pripremili smo pitanja iz tri različite oblasti – opšta kultura, opšta nekultura i tehničko znanje. Na primer, očekuj lagana pitanja iz istorije, geografije, domaće estradne scene, ali i iz programiranja.

Kviz se održava 10.10.2022. u 19h u prostorijama Hybrid IT Solutions kompanije u Bazaru na III spratu. 

A nagrade? 

Ne brini, o svemu smo mislili! O hrani, piću, vrednim nagradama i pitanjima koje potpisuje naš rezident kviz majstor – kolega Bili. Pored sjajne zabave za sve, pobenici kviza će osvojiti Udemy kurs, odnosno prliku da se usavršavaju. Prijavi se što pre i prepusti se iskustvu, jer su mesta ograničena. 

Možeš se prijaviti sa društvom ili potpuno sam, ovde te svakako čeka šarena i  ekipa kolege sa fakseva i iz Hybrid IT-ja. 


Share: