Back
junior data engineers
July 18, 2022

Otvorena pozicija za Junior Data Engineers

Share:

Juniori, Hybrid IT Solutions ponovo zapošljava, ili bolje rečeno non-stop zapošljava! Ali ovog puta nudimo ti skroz kul poziciju kojoj sigurno nećeš moći da odoliš – Junior Data Engineer. Ako se pitaš zašto smo toliko uzbuđeni, definitivno nemaš dovoljno “date” o novoj poziciji, pa ti predlažemo da pročitaš ostatak teksta i saznaš sve što te zanima. Ukoliko ipak imaš dovoljno informacija klikni na “prijavi se” i počni da gradiš svoju uspešnu karijeru. 

Opis pozicije

Za poziciju Junior Data Engineer trebalo bi da te zanimaju Azure Cloud i Python. Poželjno je da si se sa njima već susretao tokom studija ili prakse, a kao naš kolega junior svakako ćeš prva dva meseca na poslu imati potpuno plaćenu obuku za ovu poziciju. I ne samo to! Znanje i iskustvo koje ćeš steći biće ti sjajna odskočna daska za karijeru u Big Data!  

Ti si naš idealan kandidat, ako pored želje da radiš u Azure Cloudu i Pythonu: 

  • imaš završene studije ili si završna godina
  • super govoriš engleski
  • imaš dobre komunikacione i analitičke sposobnosti
  • timski si igrač

Ono što ti obećavamo je da ćeš svoja osnovna znanja nadograditi već u prva dva meseca svog rada jer ćeš učiti od naših najboljih stručnjaka. Stečena znanja će ti omogućiti da kasnije samostalno radiš kao Big Data stručnjak za Valcon, konsultantsku kuću sa preko 1000 eksperata iz različitih delova Evrope, čiji je deo i Hybrid IT Solutions

Nemaš vremena za overtinkovanje, rok za prijavu je 1. avgust 2022. 


Share: