Back
deo Valcon grupe
February 8, 2022

Uzbudljiv početak 2022: Spojili smo se sa Typeqast-om i postali deo Valcon grupe

Share:

Uspesi koji su pratili Hybrid IT Solutions u prethodnoj godini nastavljaju se i u 2022. Tako smo već na početku godine, učvrstili stara partnerstva, proširili se i prihvatili nove izazove. Naša dugogodišnja saradnja sa Typeqast-om rezultirala je spajanjem i sada smo jedna kompanija. Kao vodeći provajder IT usluga za evropsko tržište, Typeqast i Hybrid IT postali su deo Valcon grupe. 

Hybrid IT i Typeqast zajedno imaju preko 250 IT stručnjaka koji rade u centrima u Srbiji, Hrvatskoj, Rumuniji i Bosni i Hercegovini. Zahvaljujući visoko kvalifikovanom kadru za usluge razvoja softvera, uspešno poslujemo u brojnim industrijama od medicine, ugostiteljstva, osiguranja, finansijskih i drugih usluga. Kao deo Valcon-a, ne samo da ćemo proširiti svoje poslovanje, već ćemo nastaviti da gradimo inovativne tehnološke platforme i bogatimo svoj portfolio usluga.

Ko smo mi: Hybrid IT Solutions

Hybrid IT Solutions postoji od 2017. godine u Srbiji i Holandiji. Zahvaljujući ekspertizi, kreativnosti, odgovornosti i autentičnosti, uspeli smo da izgradimo poverenje kod naših klijenata i da se proširimo. Danas imamo tri Hybrid ogranka – Hybrid IT,  Hybrid Technical i Hybrid Digital

Naš IT departman konstantno se unapređuje koristeći popularne tehnologije kao što su Java, Spring, Scala, Python, Microsoft.NET, .NET core, Azure, RabbitMQ, Zookeeper, AWS, Google Cloud, Docker, Jenkins, AxonFramework, Kubernetes, Angular, JS, NodeJS, Vue i React. 

Konstantno učenje i usavršavanje, motivisani i stručni timovi doprineli su da budemo prepoznati po kvalitetnim i profesionalnim uslugama, pa zajedno sa Typeqast-om činimo vodećeg autsors IT provajdera u Evropi. Pored brojnih industrija u kojima radimo, pokrenuli smo i program prakse – Hybrid Full Stack kako bismo podržali razvoj mladih kolega. 

Više informacija o nama pročitajte ovde. 

O Valcon-u

Valcon je konsultantska kompanija sa preko 1000 iskusnih eksperata koji pomažu biznisima da ostvare svoje pune potencijale – od strategije do realizacije. Valcon grupa obuhvata centre u Danskoj, Holandiji, Velikoj Britaniji, Švedskoj i Nemačkoj. 

Za kraj: Hybrid by Valcon

Ne znamo vaš plan za narednu godinu, ali mi nastavljamo da rastemo! Ova godina otvorila je novo poglavlje priče o Hybrid IT-ju. Radujemo se novim poslovnim izazovima i avanturama koje nam Valcon donosi. Stay tuned 🤞


Share: