Back
Hybrid IT
August 23, 2022

Hybrid IT is @Vračar Historical

Share:

Ne, nismo se preselili! Hybrid IT Solutions i dalje ima kancelarije sa najlepšim pogledom na Novi Sad. Ali se jesmo proširili, pa smo i u Beogradu ugrabili najbolju lokaciju – Vračar. 

I dok su mnogi leto iskoristili za odmor, mi smo radili punom parom na pripremanju novog ofisa. Naše kolege iz Beograda, više ne moraju da rade remote (ali, mogu ako žele) jer sada imaju zajedničko mesto za druženje i rad. 

U kancu u Beogradu nas zasada ima 25, ali ovaj broj iz dana u dan raste. Još jedna sjajna stvar je da sada možemo da “razmenjujemo” kancelarije. Tako da Novosađani često zbrišu da rade iz Beograda, a Beograđani dolaze u Novi Sad. Na ovaj način svi možemo malo da odlutamo kad nas smori rutina. I znaš šta? Uvek ima ko da te dočeka i izvede na najbolja mesta u gradu!

Sve u svemu, sledeći put kada vidiš da je Hybrid IT @Vračar Historical znaj da uživamo u našem ofisu u ulici Stojana Protića 4 u Beogradu. 

Pošto znamo da jedva čekaš da vidiš kako kanc izgleda, evo svežih fotki!

Hybrid IT

Hybrid IT

Hybrid IT

Ako želiš da se pridružiš ekipi u Beogradu ili Novom Sadu apliciraj na neku od otvornih pozicija jer se uvek radujemo novim članovima tima. 

POGLEDAJ OTVORENE POZICIJE

Ili radi remote! Izbor je na tebi 😉


Share: