Back
Hybrid IT biće deo nekoliko konferencij
September 23, 2022

Evo gde ćeš sve moći da nas sretneš u oktobru!

Share:

Kao i prethodnih godina, Hybrid IT Solutions biće deo nekoliko konferencija i sličnih događaja u Srbiji. Cilj nam je da te upoznamo sa našim radom, prenesemo ti nesvakidašnju atmosferu koja vlada u našim kancelarijama, ali i da ti što slikovitije i jasnije predstavimo kako se prave prvi koraci u IT svetu u Srbiji.

A naš cilj? Želimo da upoznamo što više mladih i talentovanih IT-jevaca, i nadamo se da ćeš i ti biti među njima! U nastavku su informacije o oktobarskim događanjima na kojima ćemo gostovati, kao i linkovi preko kojih možeš da se prijaviš.

 

ConEEct Students

ConEEct Students je regionalna konferencija koja se bavi temama računarstva i informatike. Pozvani su svi studenti koji se bave ovim naukama, ili gaje interesovanje za njih. Što se prethodnih godina tiče, učestvovalo je preko 900 studenata i više od 20 kompanija.

 U sklopu ConEEct Students-a, naša koleginica Ana Milašinović održaće prezentaciju na temu Kako početi karijeru u Data svetu, a HR stranu priče ispričaće naša Marija Bošković. Što se Ane tiče, kao neko ko je nedavno uplivao u Data vode, a već pliva u njima kao prava – najbolji je izbor za ovu prezentaciju!

 Ukratko:

  • Gde? Studentsko odmaralište Ratko Mitrović, Zlatibor
  • Kada? 4 – 7.10.2022.
  • Kako da se prijavim? Prijavi se na ConEEct Students sajtu!

CodeDay

Nisi u mogućnosti da odeš do Zlatibora? Nije problem – ako neće student Zlatiboru, hoće Zlatibor studentu! Novosadski CodeDay je specijalan jednodnevni događaj u okviru zlatiborskog Codeference-a tokom kojeg kompanije-sponzori Codeference-a predstavljaju sebe i ono šta nude studentima. Svaka kompanija ima 45 minuta da održi uvodno predavanje sa svim informacijama koje mogu biti od interesa za buduće zaposlene, a publika ima priliku da postavlja pitanja.

Naše kolege iz Hybrid IT-a dočaraće ti kako izgleda rad kod nas, kao i kako najlakše možeš da nam se priključiš. 

Ukratko:

  • Gde? Svečana sala Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu
  • Kada? 18.10.2022.
  • Kako da se prijavim? Nema prijave, događaj je otvoren za sve! Čekamo te!

Codeference

Cilj Codeference događaja je da okupi studente elektrotehnike, računarstva i svih srodnih nauka zarad druženja, prikupljanja korisnih informacija o IT tržistu kod nas, kao i zarad stvaranja poznanstava koja će olakšati početak IT karijere! Misija je da se organizuje razmena znanja između studenata i predavača. Pored svečanosti otvaranja i zatvaranja, planirana su predavanja, radionice, kao i organizovan izlet.

Naše koleginice Ana i Kaća, održaće prezentaciju How We Mastered CQRS and Event Sourcing with Axon Framework. One će te sprovesti kroz svoje iskustvo nekadašnjih juniorki kojima je Axon Framework bio nepoznanica, a sada ga kidaju. Počele su kao Java praktikantkinje u Hybrid-u, a sada su mediorke i mentorke na praksama. Zato su i prave osobe koje će ti objasniti šta je Axon Framework i šta su CQRS i Event Sourcing.

Ukratko:

  • Gde? Studentsko odmaralište Ratko Mitrović, Zlatibor
  • Kada? 24–27.10.2022.
  • Kako da se prijavim? Prijave se uskoro otvaraju na ovom linku, kao i u kancelariji SUFTN.

Vidimo se!


Share: