Back
Data Engineer i Master Data Manager
September 29, 2022

Dođi i ostani, nudimo ti pozicije čarobne – Data Engineer i Master Data Manager

Share:

Ako je i tebi dosta čekanja da stekneš iskustvo, završiš fakultet, nađeš praksu, dobiješ dobrog mentora i počneš da radiš na pravom projektu, dobrodošao u klub.  Ne moraš da čekaš više ništa! 

Iskustvo nam ne treba, jer ćeš ga sa nama steći. Potrebna je dobra podloga znanja i entuzijazam.

Pa, ako te zanima DATA svet, baci pogled na otvorene pozicije Data Engineer i Master Data Manager. U našem hibridnom okruženju prepliću se sigurno zaposlenje, vrh benefiti i fer uslovi..

Data Engineer – opis pozicije

Da se razumemo, Data Engineer u Hybrid IT-ju ne mora da dođe u firmu kao sveznajuće Data biće, ali bi prvenstveno trebalo da voli Cloud, jer ono, nije nam cilj da radiš nešto što te ne zanima. 

Bitno nam je da:

  • Imaš završene osnovne studije ili si završna godina 
  • Super govoriš engleski
  • Imaš dobre komunikacione i analitičke sposobnosti
  • Timski si igrač

Kao nekom ko završava ili je završio studije u oblasti informacionih tehnologija, matematike ili srodnih disciplina, tebi se verovatno podrazumeva, ali ipak ćemo pomenuti da očekujemo da su ti Python ili Java dobro poznati.

Master Data Manager – opis pozicije

A imamo i drugo mesto za tebe – Master Data Manager! 

Kao što znaš, gde je data, tu su i pitanja pravila, kvaliteta, zaštite, odnosno upravljanja svim tim podacima. I upravo to je ono što radi Master Data Manager u Hybrid IT-ju. Ni za ovu poziciju ti ne treba prethodno radno iskustvo. 

Uz interesovanje za Cloud, nama je važno da:

  • Imaš završene osnovne studije ili si završna godina u oblasti informacionih tehnologija, matematike ili srodnih disciplina
  • Kidaš engleski
  • Imaš dobre analitičke sposobnosti
  • Timski si igrač

Ako pored engleskog, poznaješ i druge jezike, kao što su Java, JavaScript ili C# – ti si naš čovek!

Kao naš Data Engineer ili Master Data Manager imaćeš sigurno zaposlenje, sjajnu platu, ručak u firmi, fer hijerarhiju, fleksibilno radno vreme, budžet za fitnes, usavršavanje, personalne benefite i još mnogo, mnogo toga. 

U Hybrid-u nećeš morati da juriš mentore i edukacije, jer ćeš tokom svog radnog vremena dobiti osmonedeljnu obuku tokom koje ćeš naučiti sve što treba da bi bio ekspert u ovom poslu. 

Ako i dalje nisi siguran da li baš ti treba da ugrabiš ovu sjajnu poziciju, možda će ti iskustvo starijih kolega pomoći da odlučiš. Pročitaj kako su Ana i Gergelj započeli karijeru u Data svetu. 

Prijavi se i ostani!


Share: