Back
dve nove juniorske pozicije
April 12, 2022

Dve nove juniorske pozicije i plaćena obuka

Share:

Pažnja, pažnja! 

Hybrid IT Solutions ima otvorene dve nove juniorske pozicije – Data Engineer i Data Management. Nisi siguran koja od ovih pozicija je za tebe? Nema problema! Nama je bitno da voliš matematiku, statistiku, programiranje i cloud, kao i da odlično govoriš engleski jezik, sve ostalo ćemo zajedno naučiti tokom dvomesečne plaćene obuke. Nakon ova dva meseca počećeš da radiš na nekoj od dve pomenute pozicije, u zavisnosti od toga šta ti nabolje “leži”.

Ako ti ovo zvuči zanimljivo, klikni na link da se prijaviš:

Opis pozicija

Kao što znaš pozicije Data Engineer i Data Management podrazumevaju da voliš da barataš podacima, da imaš neko iskustvo u programiranju i da uživaš kada su ti “misli u oblacima” 😊 (Azure Cloud). Poznavanje nekih programskih jezika je plus, ali nije neophodno jer ćeš kroz dvomsečnu obuku naučiti Python, Javu, kao i Power BI i Tibco Spotfire.

Ono što nam je važno je da imaš odlično znanje engleskog jezika, jer to će biti jezik na kom ćeš raditi. Pored toga, bitno je da voliš da radiš sa ljudima i da imaš dobre interpersonalne veštine, jer tvoj će posao uključivati komunikacije sa velikim klijentima Valcona.

Hybrid IT Solutions je ove godine postao deo Valcon grupe, konsultantske kuće sa preko 1000 eksperata iz različitih delova Evrope. Ideja nam je da ti, nakon obuke, postaneš jedan od ovih stručnjaka, odnosno konsultant Valcona u Srbiji, koji svojom ekspertizom pomaže biznisima da budu najbolji u svojoj oblasti. Zvuči uzbudljivo, zar ne?

Popuni formu za prijavu klikom na dugme.

O Valconu

Valcon je konsultantska kompanija sa preko 1000 iskusnih eksperata koji pomažu biznisima da ostvare svoje pune potencijale – od strategije do realizacije. Ova kompanija obuhvata centre u Danskoj, Holandiji, Velikoj Britaniji, Švedskoj i Nemačkoj. 

O kompaniji Hybrid IT

Hybrid IT Solutions postoji od 2017. godine u Srbiji i Holandiji. Zahvaljujući ekspertizi, kreativnosti, odgovornosti i autentičnosti, uspeli smo da izgradimo poverenje kod naših klijenata i da se proširimo. Danas imamo tri Hybrid ogranka – Hybrid IT,  Hybrid Technical i Hybrid Digital

Naša kompanijska kultura insistira na potpuno neformalnim odnosima uz ravnu organizacionu strukturu, gde otvorena komunikacija i transparentnost drže čvrsto na okupu kolege koje su uvek tu jedni za druge. Negujemo hibridni radni model koji je izuzetno fleksibilan, tako da u dogovoru sa firmom možeš da radiš od kuće ili iz kancelarije. 

Konstantno učenje i usavršavanje, motivisani i stručni timovi doprineli su da budemo prepoznati po kvalitetnim i profesionalnim uslugama. Ti možeš biti deo našeg uspešnog tima!

Sve što treba da uradiš je da popuniš formu klikom na dugme.

Čekamo te! ✌️✌️


Share: