Back
petak miriše na junk
October 20, 2022

Petak miriše na junk: Hybridni cheat

Share:

Kada zađeš u određene godine, samo jedna dilema postaje najbitnija i najveća – šta jesti. Šta jesti za doručak, šta jesti za ručak, šta jesti za večeru. Zato se neretko i dešava da samo ‘’prepišemo’’ izbore za obroke od kolega ili prijatelja sa kojima smo. Upravo je ta dilema ono od čega smo želeli da oslobodimo naše zaposlene – ukoliko naravno nemaju ideju šta bi tog dana mogli ručati.

Znate ono ‘’kako je to ručak nebitan?’’ E pa, u Hybridu isto to mislimo, samo što ne teramo nikoga da nam ga sprema u kuhinji! Jedan od mnogih benefita koje nudimo jeste i ručak, a to funkcioniše na sledeći način:

  1. Odlučiš se za jednu od opcija
  2. HR naruči
  3. Dođeš u trpezariju, pogledaš da li je neko možda uzeo tvoj ručak (u kom slučaju će ti Hybrid nadomestiti)
  4. Uzmeš svoj ručak, pomisliš: hmm i ovo drugo dobro izgleda, da li sam pogrešio?
  5. Probaš ono što si naručio i shvatiš da nisi pogrešio
  6. Pogledaš šta će biti na meniju za sutra i pokušaš da smisliš svoj ručak unapred bez nervoze i stresa jer si motivisan da razmišljaš o ručku sutradan.
petak miriše na junk

U ponudi imamo dva ketering restorana koji nude širok spektar fit, zdrave i domaće hrane. Uz svaki obrok, naravno, ide i desert, jer kakav je to ručak bez palačinke ili čokoladne torte (ili onoga na šta smo se svi mi navukli – trileće kolača od karamele)?

Čitajući ovu vest, verovatno je neko primetio reči Fit i zdrava hrana i to ga je malo zabrinulo i obeshrabrilo. I među nama ima takvih, pa smo odlučili da petak proglasimo za Cheat Day! To znači da jednom nedeljno odaberemo restoran brze hrane, zaboravimo na sve dijete i potencijalne dijete i damo sebi oduška (i napravimo podlogu za izlazak uveče). Do sad smo naručivali pice, burgere, suši, roštilj, i još mnogo toga, a kolege su uvek dobrodošle da HR-u predlože svoje ideje za sledeći petak. Naravno, opcije zdrave i fit hrane ostaju i tim danima za sve one koji se zapravo trude da jedu zdravo i fit bez dana pauze. 

Dakle, da rezimiramo – osim opreme za rad, mentora, i timske podrške, Hybrid ti rešava i problem ručka (a imamo i kafić, za one kraće pauze). Kad god si u beogradskom ili novosadskom ofisu, četiri dana nedeljno imaš pravo na domaći ručak, a petkom poručujemo nešto masno i brzo bez griže savesti!

Ako ti je krenula voda na usta od ovako dobrog radnog mesta, podsećamo da su prijave otvorene! 😉


Share: