Back
hybrid IT Solutions - HR
August 26, 2022

Da su HR super heroji, bile bi…

Share:

“Brži od metka, jači od lokomotive, može preskočiti visoke zgrade u jednom skoku ”  – ovako je Jay Morton opisao Supermena kada se pojavio 1938. godine. 

Superheroj je izmišljeni lik poznat po svojoj hrabrosti, plemenitosti i sposobnostima koje prevazilaze obične ljude.  Ovo nas je inspirisalo da sprovedemo istraživanje i predstavimo svoje stvarne super heroine, bez čijih moći Hybrid IT tim sigurno ne bi bio ovoliko uspešan! 

Cilj istraživanja “Da su HR super heroji bile bi… “ bio je da otkrijemo kako naše kolege vide svoje HRke, odnosno moći kog superheroja ih najbolje opisuju! A evo i rezultate 👇

Ana Gverović je… 

Rezultati ankete kažu da je naša Ana najsličnija Deadpool-u! Pitate se zašto? Da vidimo, to je heroj poznat po svojoj pričljivoj prirodi, sjajnom smislu za humor i brzom oporavljanju nakon bitki. Ovo ima smisla! Ana je uvek tu da nas nasmeje, sasluša, oraspoloži i pomogne nam da iz svakog “problema” izađemo jači nego ikad. 

Milica Janković je…

Milica je Hawkeye! Prva sličnost između ovog junaka i naše Milice je to što imaju omiljeno prevozno sredstvo. Dok on vozi svoj Sky-Cycle, Milica je zaljubljenik u Bi-cycle! Nekada se profesionalno bavila biciklizmom, pa nas svaki dan iznenadi nekim novim modelom bicikla iz svoje kolekcije. Pored toga, baš kao i Hawkeye ne samo da može da se izbori sa bilo kojim zadatkom bez problema, nego to još radi sa neosporivom veštinom i preciznošću!

 Lana Stolić je…

Hulk!  Superheroj poznat po nadljudskoj snazi i izdržljivosti! Lana je prepoznata od strane kolega kao osoba #1 da reši sve poteškoće sa kojima se suočavaju! Iako su izgledom neuporedivi, Lanu i Hulka spaja supermoć da izađu kao pobednici iz svakog problema na koji naiđu. 

 Marija Karan je…

Anketa kaže da je Marija Thor! Lik koga odlikuje agilnost, brzina, pravičnost i nepokolebljiv karakter. Sve ono što smatramo vrednim kod naše HRke. Marija je zaista naš Thor, uvek voljna da nas zastupa, zaštiti i izbori se za najbolje rešenje i kompromis. 

Aleksandra Cvetić (Caca) je…

Caca definitvno ima svoj spidey sense kad su u pitanju međuljudski odnosi, pa nam nije čudno što je baš ona predstavljena kao Spiderman. Svi znate čuvenu rečenicu „uz veliku moć ide i velika odgovornost“, zbog toga je naša Caca zasluženo Head of HR. Pa šta god ne znaš pitaj Cacu, ona može da ti pomogne. 

Sandra Gašić je…

 Iron Man, kažete? Jasno! Zahvaljujući svom znanju i informisanosti, Sandra je čelični čovek od kog se problemi jednostavno odbijaju. Verujemo da Sandra svojim kolegama deluje jako i stabilno, pa poput ovog superheroja lagano odgovara na sve  izazove. 

Marija Bošković je…  

Kakav kompliment je dobio Captain America što su ga uporedili sa Marijom! Da vidimo:

Spretnost ✅

Pravičnost ✅

Hrabrost ✅

Mislimo da je jasno zašto je Marija asocijacija baš na ovog superheroja. 

Šalu na stranu…

Iako smo se sjajno zabavili tokom ovog istraživanja, ono što nije šala je da su naše HRke zaista stub Hybrid IT-ja. Na ovaj način, hteli smo da im to i pokažemo! Vi ste naše super heroine! 💪


Share: