Back
101 Programerac
September 28, 2022

101 programerac

Share:

Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna. 

Iza sedam mora i sedam Fruških gora, u gradu Novom Sadu, skupilo se šest vrednih programera u jednom stanu. Uz zabavu i veselje, ali i marljivost i veliko znanje, prvi Hybrid tim ušao je u predanje. Nedugo zatim, proširili su se za devedeset i pet, i za njih je čuo ceo IT svet! 

Posao je nastavio da raste, stiglo je puno sjajnih projekata, žurki i para, čak su se i uselili u sunčanu kancelariju na trećem spratu Bazara. 

Kako to obično u svakoj bajci biva, njihov uspeh bio je zapažen od strane zlih sila. 

Užasnoj Kodeli de Bil, trebala je baš takva masa, da joj razvije softver za prodaju bundi od pasa. Znala je da ne postoji taj novac, zbog kog bi Hybrid tim postao na životinje lovac. Ako je nešto čula o ovoj uspešnoj armiji, to je da su psi najdraži gosti u njihovoj kancelariji. 

Zato je smislila opak plan, da za početak i sama postane njihovog tima član. Poslala je CV u Hybridovu bazu i iscrtala ka svome cilju stazu. Već tokom prvog razgovora ostavila je utisak loš, pa je pozvaše da dobiju informacija još. Maskirala se Kodela, kosu sa obeležjem koda sredila, ne bi li njihovu pažnju zavredila. 

Ali, hrabre regruterke prepoznaše da se zlo bliži i ne dozvoliše da se njihovom timu približi. Ceo Hybrid tim zamisli se sada, kako da Kodelu de Bil otera iz Novog Sada. 

Jedno letnje veče dok je Kodela spavala, oslobodiše sve pse koje je povrediti nameravala. A po Kodelu de Bil policija ubrzo dođe i u mračnoj tamnici njen vek prođe. 

Hybrid timu i dalje fali 102. programerac i našoj priči novi lik, pa budi slobodan da se prijaviš klikom na sledeći link 👉 https://hybrid-it.rs/positions/all-open-positions/


Share: